Guláš z uzeniny a fazolek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 g slanina
500 g brambory
2 ks cibule
400 g uzenina
2 dl kysaná smetana
1 lžíce mletá paprika
500 g sterilované fazolky
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Stejně nakrájíme i uzeninu a očištěnou papriku.

  2. Na rozškvařené slanině osmahneme cibuli, přidáme uzeninu, brambory, papriku, fazolky a sůl. Vše promícháme, podlijeme nálevem z fazolek a dusíme do změknutí. Nakonec guláš z uzeniny a fazolek zjemníme smetanou.

  3. Guláš z uzeniny a fazolek podáváme jako teplé hlavní jídlo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!