Grilovaný hovězí steak recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
česnek
tymián
rozmarýn
bazalka
mořská sůl
na potření
francouzská hořčice
podle potřeby
olivový olej
toastový chléb
hovězí maso z pupku

Postup přípravy receptu

  1. Steak z hovězího masa necháme odpočinout při pokojové teplotě, poté potřeme francouzskou hořčicí.

  2. V kutru mixeru rozdrtíme toastový chléb, přidáme bylinky, stroužek česneku, olivový olej a pořádně rozmícháme. Směsí potřeme steak, vytvoříme krustu a necháme grilovat na pořádně rozehřátém grilu cca 15 minut. Na závěr posolíme mořskou solí a necháme odpočinout.

  3. Hovězí steak krájíme na tenké plátky. Jako přílohu podáváme rozpečený chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!