Hlíva ústřičná na pórku recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1/2 ks pórek
500 g hlíva ústřičná
1 lžíce olivový olej
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Hlívu ústřičnou očistíme a nakrájíme na drobné nudličky či kostičky. Pórek dobře očistíme a nakrájíme nadrobno

  2. Na větší pánvi rozpálíme olej a pórek osmahneme. Přidáme hlívu a za občasného promíchání restujeme. Můžeme podlít troškou vody a nechat vydusit. Během přípravy osolíme, opepříme. Když je hlíva měkká, máme hotovo

  3. Hlívu ústřičnou na pórku rozdělíme na talířky, ozdobíme libovolným salátem a podáváme. Skvěle chutná s opečenými toasty.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!