Grilovaný česnekový hermelín recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 2 ks hermelín na obalení 4 stroužky česnek 1 lžíce olej 1 lžička sůl 1 lžíce grilovací koření na ozdobu 1 ks salát 1 ks červená paprika 1 ks okurka hadovka
Postup Grilovaný česnekový hermelín recept
Postup přípravy receptu
-
Rozetřeme česnek se solí, olejem a grilovacím kořením (koření na steak nebo jiné výrazné koření podle chuti) a necháme 5 minut "rozležet".
Poté směsí potřeme celý sýr a obalíme ho v alobalu tak, aby nám nevytekl. Necháme ještě 5 minut odpočívat a rozehřejeme troubu.
Hermelín grilujeme asi 10 minut. Můžeme jej připravit i v mikrovlnné troubě, pokud má funkci grilování.
Salát omyjeme a roztrháme na menší listy, papriku nakrájíme na nudličky a okurku na kolečka. Zeleninu ozdobně naskládáme na servírovací mísu a na ni položíme z alobalu vysvlečený hermelín.
Dělená strava - neutrální pokrm.