Filé na paprice recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 dl olej
sůl
150 g hladká mouka
7 lžic citronová šťáva
4 ks rybí filé
2 - 3 lžíce mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Filé podle potřeby začistíme a pokapeme citronovou šťávou

  2. Mouku smícháme s paprikou. V pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu tuku

  3. Filé osušíme, osolíme a v připravené směsi je obalíme. Obalenou rybu ihned vkládáme do rozpáleného tuku a smažíme dozlatova

  4. Hotové filé odkládáme na ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk, a pokapeme citronovou šťávou

  5. Filé na paprice podáváme s brambory a zdobíme plátky rajčat a okurky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!