Filé dušené s jablky a hráškem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce strouhanka
petrželka
1 ks cibule
2 ks jablko
1 ks citron
8 lžic sterilovaný hrášek
8 porcí rybí filé

Postup přípravy receptu

  1. Troubu předehřejeme na 220 °C, zapékací misku dobře vymastíme.

  2. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, jablka oloupeme a nastrouháme.

  3. Na dno zapékací misky naskládáme porce filé, které zakapeme citronovou šťávou. Zasypeme strouhanými jablky, sterilovaným hráškem, kolečky cibule, posypeme strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a podlijeme troškou vody. Vše přiklopíme a na půl hodiny dáme péct.

  4. Filé dušené s jablky a hráškem Podáváme s bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!