Dušené filé v zelenině recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 ks vejce 10 ks brambory 8-10 porcí filé podle chuti 1 lžička sůl drcený kmín 6-8 ks kořenová zelenina 1 lžička mletá sladká paprika mletý černý pepř podle potřeby voda
Postup Dušené filé v zelenině recept
Postup přípravy receptu
-
Kořenovou zeleninu a brambory očistíme. Můžeme použít i mraženou zeleninu. Zeleninu spolu s oškrábanými brambory vložíme na pečící papír na plech.
Na to poklademe plátky rybího filé a podlijeme vodou. Plech zakryjeme a dusíme asi 15 minut. Poté filé trochu osolíme, opepříme, okmínujeme a dle chuti poprášíme červenou paprikou. Filé v zelenině dusíme odkryté do odpaření tekutiny. Pak vše zalijeme rozšlehaným vejcem a filé necháme jen krátce zapéct.
Dušené filé v zelenině ihned podáváme.