Detvianska nátura recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

50 ml olej
1 špetka sůl
100 g cibule
50 g žampióny
1 lžička hořčice
1 lžička kečup
vegeta
1 ks feferonka
1 špetka pepř mletý
1 sklenka lečo (můžeme popř nahradit vlastní zeleninou- papriky, rajčata)
300 g vepřové maso (kýta)

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a ochutíme

  2. Restujeme asi 4 minuty, přidáme kečup, hořčici, feferony podle chuti, lečo (papriku a rajče). necháme vařit asi 1 minutu

  3. Jako přílohu podáváme vařené brambory, nebo směs balíme do bramborové placky, jako na fotografii.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!