Detvianska nátura recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 50 ml olej 1 špetka sůl 100 g cibule 50 g žampióny 1 lžička hořčice 1 lžička kečup vegeta 1 ks feferonka 1 špetka pepř mletý 1 sklenka lečo (můžeme popř nahradit vlastní zeleninou- papriky, rajčata) 300 g vepřové maso (kýta)
Postup Detvianska nátura
Postup přípravy receptu
-
Vepřové maso nakrájíme na tenké proužky, orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony a ochutíme
Restujeme asi 4 minuty, přidáme kečup, hořčici, feferony podle chuti, lečo (papriku a rajče). necháme vařit asi 1 minutu
Jako přílohu podáváme vařené brambory, nebo směs balíme do bramborové placky, jako na fotografii.