Debrecínský guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

50 g slanina
- - olej
- - sůl
100 g rajčata
3 ks cibule
5 dl voda
- - pepř mletý
- paprika mletá
750 g maso hovězí přední
100 g párky jemné

Postup přípravy receptu

  1. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přisypeme papriku, zpěníme, vložíme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, zalijeme částí vody a dusíme pod poklicí dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, zalijeme vodou, promícháme a vaříme doměkka. Slaninu roztavíme na pánvi částečně, osmažíme na ní párky nakrájené na kolečka a rajčata nakrájená na kostičky, tuto orestovanou směs přidáme do guláše a krátce povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!