Cibulový salát se žampiony recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

250 g cibule
60 g pórek
60 g kukuřice
3 lžíce olivový olej
mletý bílý pepř
200 g sterilované žampiony
pikantní hořčice
mořská sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cibule oloupeme a nakrájíme na proužky. Žampiony scedíme. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka.

  2. Na pánvi rozpálíme olej, nejdříve zpěníme proužky cibule, vsypeme kukuřici, plátky žampionů, kolečka pórku a krátce podusíme.

  3. Osolíme, opepříme, přidáme hořčici, dobře promícháme a necháme alespoň hodinu odležet.

  4. Podáváme s chlebem a červeným vínem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!