Cibulová polévka s rajčaty recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
sůl
2 ks vejce
petrželka
2 ks cibule
0.5 l voda
3 ks rajče
2 kostky masox

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka. V hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm zpěníme. Z masoxů si připravíme vývar.

  2. Rajčata vložíme do vařící vody, oloupeme, nakrájíme na plátky, přidáme ke zpěněné cibuli a mírně osmahneme. Pak směs zalijeme vývarem z masoxu a povaříme.

  3. Když je zelenina měkká, přidáme do polévky rozkvedlaná vejce a chvíli povaříme. Podle chuti osolíme.

  4. Nakonec do polévky přidáme jemně nasekanou petrželku


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!