Čevabčiči v obalu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
majoránka
olej na smažení
500 g mleté maso
1 ks cibule (velká)
mletý černý pepř
na obalení
vejce
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme si a nakrájíme cibuli na malé kousky. Připravíme si směs masa, cibule, pepře a soli.

  2. Z této směsi pak uděláme malé šišky.

  3. Do talíře si rozklepneme vajíčko a do druhého talíře si nasypeme strouhanku. Každou šišku nejprve obalíme ve vajíčku a pak ve strouhance.

  4. Na pánvi si rozehřeme olej a masové šišky v něm restujeme ze všech stran dozlatova.

  5. Můžeme podávat s brambory a hořčicí, kolečky cibule.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!