Čevabčiči podle maminky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
olej na smažení
500 g mleté maso
1 lžička mletá sladká paprika
mletý černý pepř
koření čubrica

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky

  2. Maso dáme do mísy, přidáme cibuli, osolíme, opepříme a přidáme asi lžičku mleté sladké papriky. Mleté maso pečlivě promícháme s přidanými surovinami, prohněteme rukou, aby se vše dobře spojilo

  3. Ze směsi tvoříme stejně velké šišky - čevabčiči

  4. Čevabčiči klademe do rozpáleného oleje a pozvolna smažíme ze všech stran

  5. Čevabčiči rozdělíme na talíře a podáváme s brambory, hořčicí a čerstvou cibulí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!