Česnekový vepřový guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
3 lžíce kečup
4 lžíce olej na smažení
600 g vepřová plec
0.5 lžičky drcený kmín
1 lžička sladká mletá paprika
3 ks cibule (střední)
podle chuti
sůl
špetka majoránka
podle potřeby
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a po všech stranách je za stálého míchání opečeme. Potom maso osolíme, přidáme papriku, kmín, kečup, česnek rozetřený se solí a majoránku, podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka.

  2. Hotový česnekový guláš zjemníme máslem (nemusíme), které necháme rozpustit.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!