Candát se sýrem a ananasem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce máslo
200 g ananas
4 plátky sýr uzený
kari koření
citronová šťáva
4 porce fileta z candáta

Postup přípravy receptu

  1. Filety z candáta rozmrazíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme vmisce marinovat asi půl hodiny. Během marinování nezapomeneme filety obrátit. Pak maso osolíme a dáme do zapékací mísy vymazané máslem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 10-15 minut asi při 250°C. Pak mísu vyjmeme z trouby, maso ponecháme v míse a jednotlivé filety poklademe kolečky oloupaného ananasu. Nakonec překryjeme plátkem uzeného sýra a znovu vložíme do trouby. Dopečeme dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!