Bylinkové máslo s levandulí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
150 g máslo
2 lžíce kopr
0.3 ks citron
1 lžička saturejka
1 špetka mletý barevný pepř
2-3 lístky levandule
2 lístky šalvěj lékařská

Postup přípravy receptu

  1. Všechny čerstvé bylinky opláchneme, osušíme a jemně nasekáme.

  2. Bylinky utřeme s máslem, osolíme, opepříme a po kapkách zatřeme citronovou šťávu (asi 1,5 lžičky). Máslovou směs zformujeme do válečku, zabalíme do kousku potravinové folie a dáme vychladit a ztuhnout.

  3. Bylinkové máslo s levandulí krájíme na kolečka a podáváme ke grilovaným rybám.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!