Brynzové lečo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce olej
4 ks vejce
6-8 ks rajče
10 dkg brynza
6 ks zelená paprika
1 lžíce čerstvá petrželka
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na ozdobu
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Papriky očistíme, zbavíme jadýrek a nakrájíme na nudličky. Menší rajčata nakrájíme na čtvrtky.

  2. Rozehřejeme olej, vložíme pokrájenou zeleninu, osolíme a ve vlastní šťávě dusíme. Vejce rozšleháme s brynzou, přidáme posekanou zelenou petrželku, opepříme, osolíme a přilijeme k dušeným paprikám s rajčaty. Mícháme, dokud směs není dost hustá.

  3. Brynzové lečo poprášíme mletou paprikou a podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!