Bramborová polévka s brynzou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.5 lžičky sůl
2 ks brambory
0.5 lžičky kmín
2-3 l voda
12 dkg brynza
1 špetka mletý černý pepř
20 dkg rajbaničky
na ozdobu
1 svazeček petrželka
příloha
4 ks topinka

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme a dáme vařit. Osolíme je a přidáme kmín.

  2. Když jsou brambory napůl uvařené, přidáme do nich rajbaničku nebo vaječné těstoviny. Přidáme koření, rozdrobíme brynzu a polévku dovaříme.

  3. Bramborovou polévku s brynzou podáváme teplou. Ozdobíme ji petrželovou natí a podáváme s topinkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!