Bramboračka s čerstvými hříbky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
3-4 ks vejce
3-4 ks brambory
1 hrst majoránka
2 kostky masox
0.5 balíčku mražená zelenina
3-4 ks čerstvé hřiby
podle potřeby
hotová jíška

Postup přípravy receptu

  1. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Hříbky očistíme a také nakrájíme.

  2. Uděláme vývar ze dvou masoxů. Přidáme brambory a osolíme. Až jsou brambory napůl měkké, přidáme zeleninu (polévková mražená směs), ale můžeme použít i zeleninu čerstvou. Vhodíme pokrájené hříbky a necháme vařit. Když je vše měkké, zahustíme jíškou a přidáme rozmíchané vejce.

  3. Do hotové bramboračky s čerstvými hříbky přidáme menší hrst majoránky a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!