Biskupský chlebíček z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce cukr
1 lžička sůl
1 ks vejce
40 g máslo
230 ml voda
2 lžíce sušené mléko
460 g hladká mouka
2 lžičky sušené droždí
80 g směs sušeného ovoce

Postup přípravy receptu

  1. Do formy vložíme všechny přísady v zadaném pořadí bez sušeného ovoce. Zvolíme program Cake - koláč a zapneme pekárnu.

  2. Po 15 minutách zazní signál. Přidáme nakrájené sušené ovoce a pokračujeme v pečení. Kdo chce, může po promíchání vyndat míchací šroub. Biskupský chlebíček necháme dopéct.

  3. Biskupský chlebíček z domácí pekárny podle fantazie ozdobíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!