Bavorské klobásy na tmavém pivě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

5 lžic olej
2 špetky sůl
2 ks cibule
200 ml kečup
6 lžic sójová omáčka
1 lžíce škrobová moučka
350 ml černé pivo
4 ks beraní rohy
400 g bavorská klobása

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Černé pivo promícháme se škrobovou moučkou, kečupem, sójovou omáčkou, olejem a troškou soli.

  2. Do pekáčku vložíme cibuli s klobásami. Na klobásy položíme beraní rohy a všechno zalijeme pivní směsí.

  3. Klobásy pečeme asi 20 - 30 minut v troubě předehřáté na 200 °C.

  4. Bavorské klobásy na tmavém pivě podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!