Ananas plněný hroznovým vínem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks ananas
20 g modré hroznové víno
5 lžic Cream shery nebo portské víno

Postup přípravy receptu

  1. Ananas omyjeme, osušíme, vršek odřízneme a spodek seřízneme tak, aby rovně stál. Dužinu ananasu vykrojíme nožem. Ze středu vyřízneme tvrdý košťál. Zbývající dužinu nakrájíme na kousky.

  2. Hroznové víno omyjeme, osušíme, otrháme jednotlivé kuličky, rozpůlíme a odstraníme jadérka. Smícháme s ananasem a shery. Shery můžeme nahradit portským.

  3. Ananas naplníme, zabalíme do alobalu a dáme chladit. Chladíme 30 - 60 minut a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!