Znojemská drůbeží játra recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
sádlo
250 g játra drůbeží
2 plátky chleba
150 g kyselá okurka
mletý kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájímenadrobno. Játra podle potřeby očistíme a zbavíme zbytků cév. Chléb nakrájíme na kostičky. Okurky nakrájíme na plátky nebo kostičky. Záleží na tom, jak si kdo rád křupe.

  2. Na pánvi rozpustíme sádlo a cibulku. Přidáme játra, orestujeme, podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájený chléb a vše zakryté dusíme doměkka. Šťávu rozmícháme, vsypeme na kostičky nakrájené okurky, prohřejeme a dochutíme pepřem, solí, kmínem, popřípadě lákem z okurek.

  3. Podáváme nejlépe s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!