Zeleninový salát s tatarskou omáčkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 konzerva hrášek
2 ks vejce
1 ks paprika
10 plátků šunka
2 ks rajče
1 konzerva kukuřice
1 ks okurka
1 kelímek tatarská omáčka
2 ks domácí klobása
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
těsto
1 balíček těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. Do vřící vody vsypeme těstoviny a uvaříme doměkka podle návodu na obalu. Zároveň uvaříme i vejce natvrdo, alespoň 2 kousky. Těstoviny po uvaření necháme vychladnout, stejně tak oloupaná vajíčka.

  2. Zeleninu očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. Klobásku se šunkou nakrájíme také.

  3. Těstoviny vsypeme do větší mísy, přidáme nakrájená vejce, veškerou nakrájenou zeleninu, uzeninu, přidáme i scezenou kukuřici s hráškem. Osolíme, okořeníme a zamícháme. Do zeleninového salátu nakonec přidáme tatarskou omáčku a dobře spojíme.

  4. Salát dochutíme a přikryjeme alobalem. Zeleninový salát s tatarskou omáčkou dáme před podáváním alespoň na hodinu do ledničky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!