Zeleninová smaženice recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
8 ks vejce
1 - 2 plátky máslo
mletý černý pepř
2 ks cherry rajče
100 g eidam vcelku
1/4 ks barevná paprika
1 ks jarní cibulka s natí
tekuté maggi
1 ks pórek (5cm)

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme, pórek s cibulkou (i s natí) nakrájíme na kolečka, rajčata na kousky, papriku na kostičky

  2. Na pánvi necháme rozpustit máslo, rozklepneme vejce a za stálého míchání necháme trochu ztuhnout, pak přidáme zeleninu, ochutíme solí, pepřem a tekutým maggi. Jen chvíli předtím než jsou vajíčka hotová, vmícháme sýr a odstavíme

  3. Zeleninovou smaženici podáváme s čerstvým pečivem nebo topinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!