Zelenina ke grilovanému masu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
2 ks cuketa
2 lžíce med
1 dl olivový olej
0.5 lžíce plnotučná hořčice
2 ks zelená paprika
2 ks žlutá paprika
1 ks kedluben
3 lžíce koření na grilovanou zeleninu
podle chuti
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky.

  2. Z oleje, medu, hořčice a grilovacího koření připravíme zálivku a vše smícháme se zeleninou, necháme cca 1/2 hodiny uležet.

  3. Poté dáme naloženou zeleninu na pekáč, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme max. 3/4 hodiny.

  4. Zeleninou přikládáme ještě teplou jako přílohu např. ke grilovanému masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!