Zapékaný halibut s citronem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce mléko 1 ks citron 1 lžička citronová kůra 200 g čerstvý smetanový sýr 4 porce halibut 2 lžíce sušený kopr podle chuti sůl mletý černý pepř podle potřeby olivový olej
Postup Zapékaný halibut s citronem recept
Postup přípravy receptu
-
Z jedné poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou polovinu nakrájíme na kolečka.
Ze všech ingrediencí vymícháme sýrovou směs, kterou podle potřeby zředíme mlékem. Porce halibuta osolíme a opepříme.
Zapékací mísu vytřeme trochou oleje, vložíme porce ryby, pokryjeme je sýrovou směsí a na vrch poklademe kolečka citronu.
Halibuta s citronem pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C 15 - 20 minut.
Zapékaného halibuta s citronem podáváme s bramborovou přílohou, ale klidně postačí i bagetka.