Zapečený pangas se špenátovými listy recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
3 ks vejce
200 g špenátové listy
1 špetka koření na ryby
400 g filé pangase

Postup přípravy receptu

  1. Filé z pangase lehce okořeníme kořením na ryby a osolíme.

  2. Mísu na pečení vymažeme tukem. Vložíme do ní lehce filé. Na filety rovnoměrně rozložíme špenátové listy, které osolíme. Pangase se špenátovými listy vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a dáme asi na 30 minut zapékat. Po půl hodině přidáme do mísy rozšlehaná vejce a vytvoříme tak třetí vrstvu. Zapékáme, dokud se vejce zcela nesrazí.

  3. Zapečeného pangase se špenátovými listy podáváme s bramborovou kaší. Ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!