Zapečený camembert recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 špetka mletý pepř
1 špetka provensálské koření
0 balíčků camembert
1 plátek topinka ze světlého pečiva
na ozdobu
1 snítka petržel

Postup přípravy receptu

  1. Ze všeho nejdříve si připravíme topinku ze světlého pečiva a vložíme ji do pečící misky. Na topinku rozetřeme prolisovaný česnek, posypeme provensálským kořením a pepřem.

  2. Rozpůlíme camembert (popřípadě hermelín) a položíme ho rozříznutou stranou na topinku. Vložíme do trouby a pečeme do změknutí, sýr se ze spodní strany na topinku rozteče.

  3. Zapečený camembert podáváme v miskách a před podáváním sypeme petrželí.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!