Zapečené rybí filé recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks mražené rybí filé
1 miska čerstvé žampióny
15 dkg eidam nebo ementál
podle potřeby
olej
sůl
máslo
příloha
brambory
mléko
na obalení
hladká mouka
rybí koření
na ozdobu
čerstvá zelenina

Postup přípravy receptu

  1. Mražené rybí filé necháme lehce povolit, osolíme a obalíme v hladké mouce s rybím kořením. Na másle si osmažíme na plátky nakrájené žampióny. Na struhadle nastrouháme sýr.

  2. Na pánvi opékáme dozlatova. Před dopečením jednotlivé porce posypeme osmaženými žampióny a strouhaným sýrem. Pod pokličkou necháme dopéci, až se sýr roztaví.

  3. Jako příloha se výborně hodí bramborová kaše omaštěná máslem. Bramborovou kaši uděláme klasickým způsobem. Hotový pokrm obložíme čerstvou zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!