Výborná krkovička recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžíce cukr
6 stroužků česnek
1 lžička sůl
10-12 dkg máslo
1 lžíce ocet
2 ks cibule
2 lžíce kečup
1 lžička pepř
1 lžíce sojová omáčka
1 lžíce worchestrová omáčka
6 plátků krkovice bez kosti

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici opláchneme, osušíme a dáme do pekáče. Na plátky masa poklademe na plátky nakrájenou cibuli a česnek. V kastrůlku si rozpustíme máslo, poté přidáme sůl, pepř, cukr, ocet sojovou omáčku, worchestrovou omáčku a kečup.

  2. Vše promícháme a rozlijeme rovnoměrně na plátky. Takto necháme maso uležet nejlépe do druhého dne. Pak upečeme do zlatova, nejprve s poklicí a později bez poklice, občas je potřeba podlévat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!