Výborná krkovička recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 lžíce cukr 6 stroužků česnek 1 lžička sůl 10-12 dkg máslo 1 lžíce ocet 2 ks cibule 2 lžíce kečup 1 lžička pepř 1 lžíce sojová omáčka 1 lžíce worchestrová omáčka 6 plátků krkovice bez kosti
Postup Výborná krkovička recept
Postup přípravy receptu
-
Krkovici opláchneme, osušíme a dáme do pekáče. Na plátky masa poklademe na plátky nakrájenou cibuli a česnek. V kastrůlku si rozpustíme máslo, poté přidáme sůl, pepř, cukr, ocet sojovou omáčku, worchestrovou omáčku a kečup.
Vše promícháme a rozlijeme rovnoměrně na plátky. Takto necháme maso uležet nejlépe do druhého dne. Pak upečeme do zlatova, nejprve s poklicí a později bez poklice, občas je potřeba podlévat.