Vídeňské ražniči recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
200 g eidam
200 g šunková klobása
trojobal
1-2 ks vejce
8 lžic strouhanka
hladká mouka
podle potřeby
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Šunkovou klobásu nakrájíme na kolečka, sýr eidam nebo eidamského typu nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli na plátky.

  2. Šunkovou klobásu, sýr a cibuli střídavě napichujeme na špejli. Vídeňské ražniči pak obalíme v klasickém trojobalu - hladká mouka, rozšlehané vejce a strouhanka.

  3. Vídeňské ražniči smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem a salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!