Vepřový steak s vejcem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 ks vejce
2 lžíce olivový olej
1 špetka mletý barevný pepř
1 plátek vepřová krkovice bez kosti

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso na steak (nejlépe krkovici bez kosti) lehce naklepeme, opepříme z obou stran a s trochou olivového oleje necháme uležet

  2. Pánev dáme rozehřát na plotnu bez oleje. Ke smažení použijeme olej z naloženého masa. Maso zprudka opečeme z obou stran a posuneme ke straně pánve. Přímo do pánve rozklepneme vejce a jeho vršek opepříme čerstvě mletým barevným pepřem

  3. Maso naservírujeme na talíř a na jeho vršek umístíme hotové vejce.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!