Vepřové po italsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks rajče
1 balíček těstoviny
olivový olej
2 plátky libové vepřové maso
1 miska černé olivy bez pecky
podle chuti
sůl
rozmarýn
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny vaříme po dobu uvedenou na obalu v osolené vodě s kapkou olivového oleje.

  2. Zatím si nakrájíme vepřové maso na nudličky, černé olivy na kroužky a omytá rajčata na půlměsíčky. Osolené vepřové maso osmahneme na olivovém oleji.

  3. Hotové těstoviny scedíme, přidáme je k masu a při mírném plameni také smažíme. Po chvilce přisypeme černé olivy. Opět chvíli smažíme a nakonec přidáme rajčata a rozmarýn. Rajčata jen krátce prohřejeme. Vepřové po italsku můžeme dochutit bílým pepřem.

  4. Vepřové po italsku podáváme jako samostatný hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!