Vepřové plátky Montreal recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 lžíce olej
2 ks cibule
1 lžička oregano
2 lžíce sójová omáčka
3 lžíce vinný ocet
4 plátky vepřové maso
1 lžíce ostrá hořčice
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme olej, sójovou omáčku, ocet, hořčici, sůl, pepř a oregano.

  2. Do připravené marinády dáme mírně naklepané maso a necháme odležet minimálně hodinu. Po vyjmutí necháme vepřové plátky okapat.

  3. Vepřové plátky Montreal grilujeme dozlatova z obou stran. Podáváme s chlebem nebo jinou přílohou dle chuti, klidně také z grilu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!