Pataniscas recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
4 ks vejce
1 snítka petrželka
1 ks cibule
50 g mouka
600 g treska
mletý pepř
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a petrželku nakrájíme nadrobno. Tresku uvaříme a vykostíme

  2. Z vajec a mouky vypracujeme těstíčko. Do těstíčka přidáme na kousky nakrájenou tresku, cibulku a petrželku. Dochutíme solí a pepřem

  3. Těsto na pataniscas nabíráme lžící a klademe na rozpálený olej, kde jej roztáhneme do tvaru placičky. Smažíme dozlatova

  4. Pataniscas podáváme teplé jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy