Vepřové maso s broskvemi a česnekem recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 palička česnek
1 lžíce olej
1 lžička sůl
1 lžička sójová omáčka
1 lžička worchester
500 g vepřové plecko
1/4 lžičky mletý černý pepř
3 - 4 ks čerstvá broskev

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, které orestujeme na malém množství oleje. Osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na menší kousky nakrájenou broskev a celé stroužky česneku. Podlijeme vodou a dusíme, pokud maso není měkké

  2. Vepřovou směs zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Dochutíme solí, sójovou omáčkou a worchestrem

  3. Vepřové maso s broskvemi a česnekem podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!