Vepřové maso na česneku s párky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
3 lžíce olej
100 g párek
1 kostka masox
500 g vepřová plec
2 lžičky sladká mletá paprika
2 ks cibule (menší)
2 lžíce jemný kečup
podle chuti
sůl
majoránka
drcený kmín

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové maso nakrájíme na větší kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme, přidáme mletou sladkou papriku a nakrájené maso.

  2. Podlijeme horkou vodou s masoxem, přidáme kečup, utřený česnek se solí, kmín a pomalu dusíme doměkka. Během dušení podléváme maso podle potřeby vodou. Když je už maso měkké, šťávu zahustíme jíškou.

  3. V jiném kastrolku osmažíme na kolečka nakrájené párky a přidáme je k masu spolu s rozemnutou majoránkou. Společně vše ještě krátce podusíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!