Velikonoční chlebíčková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
15 dkg šunka
1 ks celer
1 ks mrkev
1 ks petržel
1 balíček Fitl line máslo
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme 1 očištěnou mrkev, petržel a celer. Vše nakrájíme na kostičky (obsahově zhruba na 1 hrnek). Můžeme variantně uvařit zmrazenou zeleninu pod svíčkovou (mrkev + celer), která je již nakrájená na kostičky, usnadníme si tak práci.

  2. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme též na kostky, stejně jako 15 dkg dietní šunky. Všechny ingredience smícháme s Fit Line, opepříme, osolíme, můžeme přidat čerstvou pažitku. Velikonoční chlebíčkovou pomazánku doporučuji nechat přes noc uležet v ledničce, druhý den totiž chutná ještě lépe.

  3. Velikonoční chlebíčková pomazánka chutná nejen na chlebíčcích, ale jakémkoliv pečivu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!