Vegetariánské Chop-suei recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
1 ks vejce
2 ks cuketa
0.5 ks pórek
1 ks kapie
1 lžička glutasol
100 g žampiony
1 lžíce sójová omáčka
1 lžička škrobová moučka
3 lžíce rostlinný olej
1 lžíce sterilovaná kukuřice
1 lžíce sójové výhonky
1 dl dezertní víno
2 lžíce sterilizované fazolky
3 lžičky Chop-suei

Postup přípravy receptu

  1. Oloupané cukety nakrájíme na široké nudle. Vejce smícháme se škrobem a cukety v této směsi obalujeme a smažíme dorůžova v rozpáleném oleji. Necháme na sítku okapat.

  2. Na hlubokou pánev do zbylého oleje dáme na nudličky nakrájený pórek a na plátky nakrájené žampiony. Vše podusíme a přidáme osmažené cukety. Zalijeme zálivkou, kterou jsme připravili z vína, sójové omáčky, kořenící směsi a glutasolu. Vše necháme přejít varem a promícháme.

  3. Vegetariánské Chop-suei podáváme s rýží nebo nudlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!