Vánoční punč recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

130 ml rum
500 ml voda
1 ks pomeranč
1 ks citron
4 ks hřebíček
140 g cukr krupice
1 ks badyán
500 ml bílé víno
2 ks celá skořice

Postup přípravy receptu

  1. Z citronu a pomeranče vymačkáme šťávu.

  2. Vodu smícháme s cukrem, pomerančovou a citronovou šťávou přivedeme k varu. Pak přilijeme rum s vínem a přidáme koření. Punč opět zahřejeme až k bodu varu.

  3. Horký vánoční punč naléváme do nahřátých sklenic. Každou sklenici zdobíme polovinou plátku pomeranče a citronu. Ihned podáváme.

  4. Výborný videorecept na vánoční punč zde


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!