Tvarohová rybičková pomazánka recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 ks cibule
1 lžíce olivový olej
mletý pepř
250 g nízkotučný tvaroh
1 balíček sardinky ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Pokud použijete nízkotučný tvaroh, doporučuji pomazánku zjemnit olivovým olejem. V případě, že uděláte pomazánku ze sardinek v oleji, olivový olej již není třeba. V sezoně je místo cibule výborné použít čerstvou, najemno nasekanou pažitku.

  2. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Sardinky můžeme použít naložené ve vlastní šťávě nebo v oleji. V misce utřete tvaroh, sardinky a cibuli. Rybičkovou pomazánku ochutnáme a vyladíme podle své chuti. Okořeníme solí a pepřem.

  3. Tvarohovou rybičkovou pomazánku podáváme nejlépe s čerstvou bílou bagetou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!