Tvarohová Máša recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g cukr
0.5 balíčku vanilkový cukr
100 g hořká čokoláda
1 kelímek smetana ke šlehání
1 balíček ztužovač šlehačky
200 g polotučný tvaroh
na ozdobu
2 lžíce sekané mandle
oplatky

Postup přípravy receptu

  1. Tvaroh našleháme s hodně rozměklou čokoládou, přidáme cukr (i vanilkový).

  2. Spolu dobře našleháme. Ušleháme šlehačku se ztužovačem a lehce ji vmícháme do čokoládového tvarohu.

  3. Na suché pánvi opražíme posekané loupané mandle.

  4. Vychladlou tvarohovou pěnu dáváme do pohárů, posypeme opraženými mandlemi a zastrčíme oplatku. Tvarohová Máša je moc dobrým dezertem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!