Tuňákové chlebíčky recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 ks vejce
1/2 svazečku petrželka
1 ks cibule
2 lžíce kapary
400 g tuňák ve vlastní šťávě
1 ks bageta
2 lžíce citronová šťáva
3 lžíce smetana ke šlehání
10 ks černé olivy
1 špetka mletý černý pepř
salátové listy

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo a potom ho nadrobno posekáme. Maso necháme okapat a vidličkou ho rozdělíme v misce, přidáme posekanou petrželku, cibuli i kapary, smícháme s vejcem a tuňákem, nakonec přidáme i nasekané olivy

  2. Zakapeme citronem, přidáme trochu soli, smetanu a pepř. Bagetu nakrájíme na tenké plátky, salátové listy natrháme na velikost chlebíčků a na ně rozdělíme tuňákovou hmotu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!