Tuňákové chlebíčky recept
Apetit Recepty chuťovkySuroviny na recept
- 1 špetka sůl 1 ks vejce 1/2 svazečku petrželka 1 ks cibule 2 lžíce kapary 400 g tuňák ve vlastní šťávě 1 ks bageta 2 lžíce citronová šťáva 3 lžíce smetana ke šlehání 10 ks černé olivy 1 špetka mletý černý pepř salátové listy
Postup Tuňákové chlebíčky
Postup přípravy receptu
-
Vejce uvaříme natvrdo a potom ho nadrobno posekáme. Maso necháme okapat a vidličkou ho rozdělíme v misce, přidáme posekanou petrželku, cibuli i kapary, smícháme s vejcem a tuňákem, nakonec přidáme i nasekané olivy
Zakapeme citronem, přidáme trochu soli, smetanu a pepř. Bagetu nakrájíme na tenké plátky, salátové listy natrháme na velikost chlebíčků a na ně rozdělíme tuňákovou hmotu.