Tuňáková roláda recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

10 dkg šunka
1-2 lžičky majoránka
1 špetka kmín
1 láhev kečup
2 plátky eidam
1 konzerva tuňák ve vlastní šťávě
2 ks vejce natvrdo
1 balíček listové těsto (rozválený plát)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit vejce. Mezitím si nakrájíme oloupanou cibulku nadrobno, šunku a sýr na kostičky, poté i uvařená vajíčka.

  2. Vše dáme do mísy, přidáme ostrý nebo jemný kečup (podle chuti), lžičku majoránky a špetku kmínu. Smícháme a nakonec přidáme konzervu tuňáka, ze které vylijeme šťávu.

  3. Tuňákovou směsí potřeme rozválený plát listového těsta, smotáme do rolády a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme asi 15 minut. Po upečení počkáme, až tuňáková roláda vychladne, poté můžeme nakrájet.

  4. Tuňáková roláda je chutná, jednoduchá a rychlá.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!