Tuňáková omáčka se špagetami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
7 stroužků česnek
podle potřeby
2 lžíce olej
2 plechovky tuňák ve vlastní šťávě
omáčka
1 hrneček voda
3 lžíce kečup
1 plechovka rajčatový protlak
mražená zelenina s kukuřicí
na ozdobu
200 g niva
příloha
1 balíček špagety

Postup přípravy receptu

  1. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky.

  2. Na oleji česnek orestujeme dozlatova. Přidáme 2 plechovky tuňáka, podlijeme vodou chvíli povaříme. Pak přidáme zeleninu a podusíme doměkka. Přidáme malý protlak a 3 lžíce kečupu. Když bude omáčka řídká, přidáme tmavou jíšku podle potřeby. Ještě jednou necháme přejít varem. Uvaříme si těstoviny podle návodu na obalu.

  3. Tuňákovou omáčku smícháme se špagetami, posypeme jemně nastrouhanou nivou. Tuňákovou omáčku se špagetami ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!