Trhanec z nudlí recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 ks vejce
1 l mléko
1 lžíce čerstvá petrželka
30 dkg polévkové nudle
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
podle potřeby
olej na opečení

Postup přípravy receptu

  1. Do vroucího osoleného a mírně opepřeného mléka vložíme polévkové nudle a na mírném ohni vaříme a mícháme, až nudle vsáknou všechnu tekutinu.

  2. Hotové a prochladlé smícháme s vejci a posekanou petrželkou a na rozpáleném tuku na pánvi po částech pečeme placky. Upečené vidličkou roztrháme.

  3. Trhanec z nudlí podáváme k dušené zelenině (mrkev, špenát, hrášek, kapustičky a podobně) s opečenou klobáskou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!