Treska zapečená s majonézou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 lžíce strouhanka
25 g eidam
2 lžíce sekaná petrželka
1 ks cibule (střední)
400 g porcovaná treska
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na potření
150 g majonéza

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme najemno.

  2. Tresku osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Tresčí maso poklademe kolečky cibule, posypeme petrželkou a nakonec pomažeme majonézou.

  3. Rybu dáme do trouby a pečeme zhruba při 175 °C asi 20 minut. Poté zapečenou tresku posypeme strouhankou a najemno nastrouhaným sýrem a pečeme ještě dalších 5 minut.

  4. K tresce s majonézou se výborně hodí brambory či bramborová kaše a samozřejmostí je i pestrá zeleninová obloha.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!