Tresčí filé z marinády recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
strouhanka
1 hrst cibule
mletý pepř
čerstvá petrželka
200 ml řecký jogurt
400 g rybí filé z tresky

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené tresčí filé rozpůlíme na menší kusy. Osušené rybí kusy naložíme do marinády, kterou si připravíme z řeckého jogurtu, najemno nasekané cibule, najemno nasekané petrželky, soli a pepře. Tresčí filé necháme marinovat alespoň hodinu na chladném místě

  2. Rybí filé z marinády ihned obalujeme ve strouhance a ukládáme na plech s pečicím papírem. Tresčí filé pečeme v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova, nezapomeňme při pečení obrátit

  3. Tresčí filé z marinády podáváme s bramborovým salátem a jinou přílohou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!