Smažené tresčí kousky v těstíčku recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
125 g hladká mouka
olej na smažení
350 ml světlé pivo
2 lžičky mletá sladká paprika
mletý černý pepř
2 lžíce česnekový prášek
8 ks rybí filé z tresky

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené tresčí plátky překrájíme na menší kousky, které osušíme a osolíme

  2. Vejce rozšleháme s hladkou moukou, sušeným česnekem, mletou paprikou, pepřem, solí a podle potřeby světlým pivem, abychom získali těstíčko. Kousky tresky obalíme v těstíčku

  3. Rybí kousky smažíme v rozpáleném oleji a ukládáme na sací kartu

  4. Smažené tresčí kousky v těstíčku podáváme s bramborovou přílohou, nebo s dipem a pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!